Experts in Ergonomie

Ergonomic Office is specialist in ergonomische producten voor op en rondom uw werkplek. Wij geloven dat een ergonomische werkplek de basis is van prettig kunnen werken. Met de juiste werkplek blijft u fitter en zit u prettiger te werken.

Wij proberen dit te bereiken door het aanbieden van een selectie van professionele ergonomische artikelen die ervoor moeten zorgen dat u pijnvrij kan werken.

Elke keer contact met dezelfde persoon, korte lijnen, deskundig advies, het verhaal maar 1 keer hoeven vertellen. Wel zo makkelijk en wel zo professioneel. Bij ons vind je dit allemaal. We helpen je graag verder.

Wij zien het als onze missie computergerelateerde klachten zowel te bestrijden als te voorkomen en iedereen een gezonde werkplek te kunnen bieden. We streven ernaar om zowel de particuliere als de professionele computergebruiker comfortabel en ergonomisch te laten functioneren. Hierdoor wordt de productiviteit en kwaliteit van het computergebruik verbeterd en de balans tussen werk en ontspanning verbeterd.